Aziziye Koleji
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

TARİHÇEMİZ

YazarMesaj
Tahaberq
Administratör
Administratör
Tahaberq

TARİHÇEMİZ Empty
MesajKonu: TARİHÇEMİZ   TARİHÇEMİZ Icon_minitimeC.tesi Şub. 13, 2010 8:23 am

ÖZEL AZİZİYE EĞİTİM KURUMLARI "1986'dan bu güne sizlerle..."

Okulumuzun Açılışı...
Merhum Cumhur Başkanı
Turgut ÖZAL;
Muhterem Misafirler ve sevgili gençler,
Biz çocukları ve gençleri çok seviyoruz.
Hakikaten çocukları ve gençleri çok seviyoruz. Onlar içinde yapamayacağımız hiç bir şey yoktur.
Bu teşebbüsü yapanları tebrik ediyorum.

Burada okuyanlara iyi çalışmalarını, senelerini günlerini boşa geçirmemelerini, hocalarının sözlerini iyi dinlemelerini, inanıyorum ki kültürlü, inançlı aynı zamanda fevkalade meslek sahibi, bilgili insanlar yetiştirirken Türkiye'nin geleceği çok daha emin ellere geçecektir.

Kurumumuzun Tarihçesi

Özel Aziziye Eğitim Kurumları; 1986 da açılan Özel Aziziye İlkokulu, Özel Orta Okulu'nu takiben Özel Aziziye Lisesi 20 Eylül 1994 tarihinde Akif Eğitim Yayın Tic. Ltd. Şti. adı altında Dadaşkent'te Eğitim öğretime başlamıştır. Kurucusu ve kurucu temsilcisi Faris Ulaşcan'dır.

1994-1995 Eğitim-Öğretim yılında Gezköy Mevki Eski Havaalanı Yolu üzerindeki binasında 7 şube ve 72 öğrenci ile hizmete başladı. 1995-1996 Eğitim öğretim yılında 8 şube 124 öğrenci, 1996-1997 Eğitim-Öğretim yılında 13 şube 246 öğrenci, 1995-1996 Eğitim-Öğretim yılında 18 şube 425 öğrenci ile eğitim öğretimine devam etti.

Kısa sürede alınan üstün başarılar ile sürekli gündemde kalan okulumuz, halkımızdan gelen talebe cevap veremez oldu ve Yenişehir Sonduraktaki 28 derslik Fen Bilgisi laboratuarı, bilgisayar laboratuarı, Resim Dersliği, Müzik Odası, Sunum Odası, Spor Salonu ve geniş rahat kantini ile 1997-1998 Eğitim öğretim yılında yeni binasına taşındı. Halen yeni binasında 29 şube 602 öğrenciye hizmet vermeye devam etmektedir.(Lise kısmı)

Özel Aziziye Eğitim Kurumları olarak hedefimiz, Türk Milli Eğitiminin amaçları doğrultusunda, Atatürk ilke ve İnkılaplarına bağlı; öğrencileri milli, manevi, ahlaki, kültürel ve bilimsel değerleri benimseyen, koruyan, geliştiren insanlar olarak; kafası müsbet ilimlerle gönlü insan sevgisiyle dolu, ailesini ve vatanını seven iyi bir insan olmanın yanında aynı zamanda çağdaş uygarlık seviyesine ulaşmak için çalışan, bütün insanlığa sevgi, hoşgörü ve kardeşlik duyguları besleyen bir gençlik yetiştirmektir.

Geleceğimizin teminatı olan yavrularımıza, iyi bir eğitim ve öğretim imkanı sağlayarak, onları faydalı ve üretken bir insan haline getirmek hepimizin idealidir.
https://aziziyekoleji.forum.st

TARİHÇEMİZ
1 sayfadaki 1 sayfası