MALZEMELER
1 havuç
1 sap kereviz
1 soğan
1 çorba kaşığı elma sirkesi
500 gr taze hindi göğüs eti
1 yumurta
3 ançüez filetosu
3-4 dal maydanoz
Zeytinyağı, tuz, karabiber
HAZIRLANIŞI
Tencerede bol miktarda su kaynatın, doğranmış havuç, kereviz, soğan ve sirkeyi ekleyin. Bir kaç dakika daha kaynatıp hindiyi ilave edin. Kısık ateşte 45 dakika kadar pişirin.
Soğuyunca suyunu süzüp çorba için ayırın. Katı pişmiş yumurtayı doğrayın. Önceden 1-2 dakika suda bekletilmiş ançüez, yumurta, maydanoz, sirke, tuz, karabiber ve zeytinyağını blendardan geçirerek krema haline getirin. Hindiyi dilimleyin ve sos ekleyerek servis yapın.