Aziziye Koleji
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.



 
AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

 

 Bayram Kavurması

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Tahaberq
Administratör
Administratör
Tahaberq


Mesaj Sayısı : 139
Kayıt tarihi : 06/02/10
Nerden : Erzurum

Bayram Kavurması Empty
MesajKonu: Bayram Kavurması   Bayram Kavurması Icon_minitimeC.tesi Şub. 13, 2010 1:05 pm

MALZEMELER
1 kg kuzu but (orta yağlı)
100 gr kuyruk yağı
Yeteri kadar tuz, karabiber, kekik


HAZIRLANIŞI
Kuyruk yağını incecik doğrayarak, tencerede yağını saiana kadar kavurun. İçerisine kuşbaşı doğranmış butu ilave edin. Kısık ateşte yaklaşık 1 saat kendi suyu ile pişirin.
Tencereyi kapalı kapalı bir şelkilde arada bir silkeleyerek etlerin yer değiştirmesini ve yağ ile temasını sağlayınız. Et pişince üzerine tuz, karabiber ve kekik ilave ediniz. Sıcak olarak servis yapınız.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
https://aziziyekoleji.forum.st
 
Bayram Kavurması
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Aziziye Koleji :: Her Telden :: Yemek Tarifleri-
Buraya geçin: