Aziziye Koleji
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.



 
AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

 

 Arpacık Soğanlı Pilav

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Tahaberq
Administratör
Administratör
Tahaberq


Mesaj Sayısı : 139
Kayıt tarihi : 06/02/10
Nerden : Erzurum

Arpacık Soğanlı Pilav Empty
MesajKonu: Arpacık Soğanlı Pilav   Arpacık Soğanlı Pilav Icon_minitimeC.tesi Şub. 13, 2010 7:13 pm

MALZEMELER
2 Su Bardağı Pirinç
3 Çorba Kaşığı Tereyağı
3 Su Bardağı Et Suyu
1 kg Arpacık Soğan
2 Diş Karanfil
Tuz


HAZIRLANIŞI
Soğanları kavururken şekillerinin bozulmaması için kökünden fazla kesmeden kabuklarından ayırın. Temizlediğiniz soğanları çok fazla kavurmadan yağda hafif soteleyin.
Yıkayıp süzgece aldığınız pirinci soğanlara ekleyin. Et suyunu ilave ederken soğanın acılığını alması için 2 diş karanfil atın. 15 dak. kısık ateşte pişirin.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
https://aziziyekoleji.forum.st
 
Arpacık Soğanlı Pilav
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Ayvalı pilav
» Bademli pilav
» Çeşnili Pilav
» Domatesli Pilav
» Etli Pilav

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Aziziye Koleji :: Her Telden :: Yemek Tarifleri-
Buraya geçin: