’Şu anki durumum iyi. Maçtan sonra çok ağrım vardı. Maçı da ağrılarım yüzünden yarım bırakmıştım. Zaten hava değişikliğinden dolayı 2-3 haftadır şikayetlerim vardı. Ayağımda platin olduğu için yağmurdan, kardan çok etkileniyor. Diyarbakırspor maçından da ayağımı burktuktan sonra içindeki vida dışarı sıçrayacakmış gibi bir his oldu içimde. O yüzden oyundan çıktım. Ameliyat olup vidayı aldırtmam gerekiyor ama bu durumda yaklaşık 3-4 hafta sahalardan uzak kalacağım. O yüzden sezon sonuna kadar idare edip sezon sonu ameliyat olacağım. Şimdilik ayağımın ağrısını engellemek için tabanlık giyeceğim. Tabanlık için Belçika’ya gittim. Orada özel tabanlık yaptırdık. Pazartesi veya Salı günü gelecek. Bundan sonra maçlarda o tabanlıkları giyeceğim. Ağrımı azaltacakmış. Belki de hiç ağrımayacak. Ama şu anki durumum iyi. Ve Manisaspor maçında sahaya çıkabilirim’ ifadelerini kullandı.
Turkcell Süper Lig’de Manisaspor maçının zor geçeceğine dikkat çeken Özer, ’Manisaspor’un güçlü bir takım. İlk yarıdaki maçta çok zorlanmıştık ve son dakikada kazanmıştık. Şimdi deplasmana gidiyoruz. Manisa zor bir deplasman ama bizimde kalitemiz tartışılmaz. Oradan 3 puanı alıp dönmek ve liderliğimizi sürdürmek istiyoruz. Bu işin üstesinden geleceğimize inanıyorum’ dedi.
Yoğun maç trafiğine de değinen Özer Hurmacı, ’Öncelikle kadromuz geniş ve çok kaliteli. Aslında sürekli maç oynamak iyi. Çünkü benim için en güzel antrenman maçtır. Zorlu bir periyottayız ama önümüzdeki maçları kazanmak istiyoruz. Şubat ayının ardından daha rahatlayacağımızı düşünüyorum. Takımda kim forma giyerse diğerini aratmayacaktır. Büyük takımlar yılda 60-70 maç oynuyor. Bizde bu periyot devam ederse 50-60 maç oynayacağız’ şeklinde konuştu.